Известие

Collapse
No announcement yet.

Дайте мнение за Alfa romeo 146 1.4 T.S. PLS за помощ!!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Пробвай да я закарате до Вантотрейд. Поне е близо. Та то си е в Горубляне Там ще ти я огледат добре .
    145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

а каде горе доло се намира този сервиз Вантотрейд 4е си ниамами на идея каде е
      Alfa Romeo 146 1,6 boxer Местожителство Софиа

Comment

Същата красавица като моята! С тази разлика, че аз я взех с Газов Инжекцион.
        Тези километри които са и обявили 100% не са реалните! Може да е на 183 000 но абсурт да е на 83000!
        Разход на бензин незнам, карам предимно на газ а с този инжекцион ми дава 10-11/100 градско.
        Много добре я огледай, двигател и ходова част. Също и кормилната рейка, че там ако има проблем... лошо.
        146 1.4 TS | '00 + LPG BRC Fly injection

Comment

Според мен това не е кола за новоизлюпен шофьор.Алфата е мощен и директен автомобил,спокойно можеш да си счупиш главата някаде. Разхода може да е от 10 до 15
          Brera 2.4 JTD 20v, 147 1.6 16v Ex, GT 1.9 16v Multijet Ex, 147 1.9 16v Multijet Ex, 147 1.9 8v JTD Ex, 145 1.6 Boxer Ex
          За ортодоксалните “Алфисти” друг мотор освен боксера не съществува!!!

Comment

съгласен съм с теб zaryto ама какво да направа като ми е легнала на сърцето тази кола
            Alfa Romeo 146 1,6 boxer Местожителство Софиа

Comment

http://www.vantotrade.bg/

На 1.5 км е от борста на горубляне. Точно до карулката на околовръстното и пътя за панчерево.

За контакти с нас:

бул. Самоковско шосе № 99
              Тел./факс: 02/ 975 3168, 975 3169
              e-mailffice@vantotrade.bg
              Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
              ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Ако продавачът не иска да закараш колата на диагностика - обръщаш се и си тръгваш, колкото и красива да е колата.
                Цената е доста висока и подлежи на сериозен коментар.
                Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Колочката найстина изглежда много хубава пък и е алфа ето защо ти е легнала на сърцето, в моят случей беше същото. Тези автомобили се избират със сърце!
                  Ex ALFA 145 JUNIOR 1.4.16V T.SPARK SeXy Line
                  FIAT STILO ABARTH 2.4L 20V 171HP+
                  sigpic

Comment

Ха! Много странно, но тази тема е за колата, която аз купих! Колега, не знам защо си се отказал от покупката, но аз я видях и я купих от раз! Купето отвътре е като ново, отвън има някои дефекти, ама без тях не може! А и затова свалих доста от цената! Нямах време да я водя на диагностика, но звука ми хареса - дано не съм хванал късата клечка... Ако възникнат някакви сериозни проблеми обещавам да ви се оплача!
                    sigpicAlfa Romeo 146 1.4 TS / 11'99

Comment

Първоначално публикувано от clockmaster
                      Ха! Много странно, но тази тема е за колата, която аз купих! Колега, не знам защо си се отказал от покупката, но аз я видях и я купих от раз! Купето отвътре е като ново, отвън има някои дефекти, ама без тях не може! А и затова свалих доста от цената! Нямах време да я водя на диагностика, но звука ми хареса - дано не съм хванал късата клечка... Ако възникнат някакви сериозни проблеми обещавам да ви се оплача!
                      Колата изглежда ЖЕСТОКО - боята май е истинска или е направена като хората, ако не е оригиналната (щото черните лайсни не са намазани като на повечето боядисани брони като моята например
                      Колега, да ти е честита и много безаварийни!
                      Колко я взе ако не е тайна?

А иначе и аз съм на мнение, че това не е колата за новоизлюпен шофьор... жал ми е за такива коли в ръцете на млади шофьори...
                      Alfa 145 1.6 TS 16V '99
                      Toyota Corolla 1.4 VVTi

Comment

не е тайна - 4300
                        оттук нататък се започва: застраховки, аларми, профилактика, тук малко, там малко повече...

Comment

Първоначално публикувано от clockmaster
                          не е тайна - 4300
                          оттук нататък се започва: застраховки, аларми, профилактика, тук малко, там малко повече...
                          Е, това е добра цена, според мене, като се има предвид, че аз додох 6000.... ама това е друга тема, бития си е бит ....
                          А това: не ми се размина леко и даже още не е свършило.
                          Успех с твойта, дано да няма мизерийки!
                          Alfa 145 1.6 TS 16V '99
                          Toyota Corolla 1.4 VVTi

Comment

Благодаря! Колата наистина си заслужава, а и модела много ме кефи, така че смятам да си я карам и да не си развалям с кефа от неизбежните мизерийки на всяка кола втора употреба
                            Пък като стана голям ще си купя Алфа от магазина!

Comment

Първоначално публикувано от zaryto
                              Според мен това не е кола за новоизлюпен шофьор.Алфата е мощен и директен автомобил,спокойно можеш да си счупиш главата някаде. Разхода може да е от 10 до 15
                              неможах дате разбера защо нее за млад шофиор ? поради това че е 1.4 103 коня хммм ами те на туи копе едвали ще се усетят .... колата е тукмо за него поне ще влезе бързо в бизнеса с ремонтите и ще схване доста неща след като посещава сервизите

Comment

Working...
                              X